Wokwagen

Wokwagen  Wokwagen

Wilt u uw gasten een exclusief wokgerecht serveren? Dit kunt u doen door bij ons een mobiele wokwagen te huren. Daarmee kunt u op iedere locatie uw feest vieren. Veel mensen kiezen er voor om een feestje thuis te vieren. Het is gemoedelijker en u begeeft zich op eigen terrein. Ter gelegenheid van een speciale dag wilt u uw gasten iets bijzonders serveren. Een wokwagen is dan een origineel idee. Het is weer eens heel iets anders dan de klassieke frietjes of hamburgers. Ja, toch?

Wokgerechten komen uit het verre oosten, maar ze zijn hier al jarenlang populair. Een wokgerecht is over het algemeen snel klaar. Uiteraard treffen wij zo onze voorbereidingen. Bij het samenstellen van het assortiment weten wij al wat wij nodig hebben en zorgen ervoor dat uw gasten niet lang hoeven te wachten. Met onze onmisbare keukenhulp, de wokpan, bereiden wij alle gerechten met verse ingrediënten. De groenten en vlees worden in kleine stukjes gesneden en worden in een korte tijd op hoog vuur gebakken. Met heel weinig olie en een snelle bereidingstijd is dit een geweldige manier om een heerlijke, lichte maaltijd op tafel te toveren. Hoe korter de baktijd, hoe knapperiger de ingrediënten zijn.

Alle wokwagens die wij te huur aanbieden kunt u huren met of zonder personeel. Houdt u van koken en beleeft u er plezier aan om op deze creatieve manier te bakken? Dan stellen wij u graag onze wokwagen tot uw beschikking. De wokkramen zijn professioneel uitgerust, zodat u hier alles vindt wat u nodig heeft om heerlijke gerechten te bereiden.

Wilt u meer weten over onze verhuuropties, neemt u dan eens contact met ons op. Graag maken wij voor u een prijsopgave op maat. Hebt u een speciaal verzoek? Laat het ons dan weten, want niets is bij ons onmogelijk. Salut.Copyright 2024 Cornil-mobiel.be | Contact | Sitemap