Frietkeet

Frietkeet  Frietkeet

Is uw zoon of dochter binnenkort jarig? En wilt u thuis een groot feest of fuif houden met familie en vrienden, maar u wilt niet de hele dag in de keuken staan? U kunt bij ons lekker eten bij feestelijke gelegenheden. Wij bieden u een mooie oplossing door het huren van een mobiele frietkeet met of zonder professioneel personeel. Doordat wij meerdere kramen te huur hebben, is er vrijwel altijd één beschikbaar. Het is een ideale eetgelegenheid en we komen op vrijwel iedere locatie zowel in Nederland als in België.

De frietkeet die wij mobiel te huur aanbieden is rijdend maatwerk en biedt veel mogelijkheden. Wij kunnen eenvoudig frieten met andere gerechten combineren, zodat er voor iedereen iets lekkers is. U stelt het menu samen en wij voeren het uit. Als geen ander weten wij de lekkerste frieten te bakken met of zonder lekkere hartige snack en sauzen. Onze wagens zijn uitgerust met professionele apparatuur. Hiermee kunnen wij bakken voor zowel grote als kleine groepen, voor een feestje bij u aan huis of aan het bedrijf. Jong én oud zullen ervan smullen.

Wij bieden diverse arrangementen en combinaties van verschillende wagens in de verhuur en een frietkeet behoort tot één van onze mogelijkheden. Wilt u de allerkleinsten verwennen met frietjes, maar volwassenen liever met een lekker vleesgerecht zoals cote de l’os of cowboyvlees? Geen probleem. Wij regelen het voor u. Met een goed uitgeruste frietkeet en/of andere kraam komen wij graag naar u toe. Wij leveren op maat en naar wens. U mag het zeggen. Wilt u alle mogelijkheden eens doorspreken? Wij maken graag tijd voor u vrij en doen u een aantal voorstellen hoe u kunt boeken. Uiteraard ontvangt u daarbij direct een prijsopgave, want net als u houden wij niet van onverwachte verrassingen achteraf. Kwaliteit, helderheid én scherpe prijzen staat bij ons hoog in het vaandel. Neemt u maar eens contact met ons op als u meer wilt weten over de verhuurmogelijkheden en de prijs van een frietkeetje. Ook voor maatwerk bent u bij ons aan het goede adres. Graag tot dan.Copyright 2024 Cornil-mobiel.be | Contact | Sitemap