Foodtruck met Cote á l´os

Foodtruck met Cote á l´os  Foodtruck met Cote á l´os

Feesten zonder lekker eten is haast ondenkbaar. Een mobiele foodtruk met cote á l'os is een schot in de roos! Een succes op ieder feestje of fuif. Dit vleesgerecht is goed te combineren met andere gerechten zoals kreeft en gamba's. Wij bereiden deze gerechten vanuit onze foodtruck op een grill en serveren het op een vleesplank. De gasten mogen zichzelf bedienen. Daarbij serveren wij bijhorende groenten, frieten en sauzen. Een uitgebreide maaltijd die door uw gasten zeker zal worden gewaardeerd.

Door het huren van een foodtruck met Cote á l'os doet u veel mensen een groot plezier, zeker de vleesliefhebbers. Cote á l'os is voor de echte fijnproever. Het vleesgerecht wordt bereid met verse kruiden en op voorhand gemarineerd. Het geheim van onze marinade blijf natuurlijk geheim, maar de smaak willen wij graag met u delen. Het is mals en heerlijk sappig: pure verwennerij.

Als u besluit een mobiele foodtruck met Cote 'a l'os te huren, dan bent u zeker origineel. Veel mensen hebben nog nooit van dit gerecht gehoord en u zult dan ook hoge ogen scoren. Een foodtruck is een wagen op wielen. Enkele termen die ook wel gebruikt worden voor een foodtruck zijn ‘rijdend restaurant’ of ‘rollende keuken’. Het is mogelijk om deze mobiele keukens te boeken voor uw evenementen, feestjes of zelfs bij u thuis. Het gemak dient de mens. Ja, toch?

De verhuur van foodtrucks is inmiddels in zowel Nederland als België populair. We noemen nog even de voordelen op: flexibel, mobiel, mooie aankleding, exclusief, decoratief en lekker eten! Kiezen voor een foodtruck met Cote á l'os is kiezen voor kwaliteit. U kunt direct reserveren! Wilt u meer informatie of hebt u nog vragen, belt u ons dan eens gerust. U kunt ons ook per e-mail bereiken. Wij nemen dan contact met u op. Graag tot ziens.Copyright 2024 Cornil-mobiel.be | Contact | Sitemap