Pitawagen

Pitawagen  Pitawagen

De pitawagens die wij te huur aanbieden zijn professioneel uitgerust met moderne apparatuur. Daardoor zijn wij in staat om vlot en tegen een scherp tarief de catering op ieder feestje te verzorgen. Dankzij de faciliteiten in al onze mobiele pitawagens kunt u onmogelijk te veel gasten uitnodigen. Een pitawagen scoort altijd bij zowel jong als oud. Een pita is een plat broodje met een zachte korst waarin shoarma of gyros wordt gestopt. Gyros is een traditioneel Grieks gerecht bestaande uit aan een grote spies gegrild varkensvlees, in reepjes gesneden en gekruid is het een overheerlijk opvulling in een pitabroodje. Wist u trouwens dat een pitabroodje vroeger ter vervanging van een bord diende? Grappig, hé?

In Marokka noemen ze dit gerecht 'khoubz' en in Egypte 'eesh'. In Nederland en België noemen we het gewoon 'pita'. Het huren van een mobiele pitakraam is een origineel idee voor op een feestje of fuif, zowel aan huis of op uw bedrijf. Toegegeven, het is niet altijd even makkelijk om met een origineel idee te komen. Kijkt u maar eens verder op onze website, want wij hebben wij hele unieke ideëen. Als complete cateraar zijn wij van alle markten thuis. De verhuuropties zijn ongekend. Wij vragen altijd wel om tijdig te reserveren, want vol is vol!

Een feestelijke sfeer creëren is iets ongrijpbaars. Alles moet kloppen, dus ook de catering. Wij regelen dit graag voor u, van A tot Z. Met onze pitawagen toveren wij een ruimte om tot een sfeervol geheel. Zorgt voor u voor de muziek? Dan regelen wij de rest. In overleg met u wordt er bepaald wat en wanneer er aan de gasten wordt geserveerd. Er zijn vele combinaties mogelijk, zeker met een pitawagen. Wat dacht u van een overheerlijke salade of een authentieke ijswagen? Wij geven u graag nog meer mogelijkheden. Neemt u maar eens vrijblijvend contact met ons op. De prijzen voor ons maatwerk zullen u zeker bevallen.Copyright 2024 Cornil-mobiel.be | Contact | Sitemap