Mobiele foodtruck

Mobiele foodtruck  Mobiele foodtruck

Een mobiele foodtruck huren kent veel voordelen. Wij kunnen hiermee op nagenoeg iedere locatie aanwezig zijn en omdat wij zoveel verschillende mogelijkheden bieden aan gerechten is er voor elk wat wils. Duur? Helemaal niet, want in sommige gevallen bent u goedkoper uit dan dat u in een restaurant gaat eten. Daarbij bieden wij veel gerechten voor: vlees- en visliefhebber, maar ook aan mensen die vegetarisch eten hebben wij gedacht. Zelfs combinaties van verschillende gerechten uit eenzelfde foodtruck is in bepaalde gevallen mogelijk... Wat dacht u van spekpatatjes of pannenkoeken gecombineerd met een traditionele ijswagen?

Samen beslissen we wat u uw gasten precies wil aanbieden. U kunt kiezen voor een bemande of onbemande foodtruck die mobiel is. Het voordeel van een onbemande wagen is dat uzelf kunt kokkerellen. Onze mobiele foodtrucks zijn perfect onderhouden waardoor u in een mum van tijd een heerlijke maaltijd of culinaire hapjes op tafel tovert. Als u een hele grote groep gasten ontvangt is een bemande wagen wellicht een betere optie. Wij verzorgen de verhuur, de bediening en de materialen van onze foodtruck voor hele kleine groepe tot groepen van 1000 man of meer. Iedere opdracht wordt met dezelfde goede kwaliteit uitgevoerd. Daarnaast leveren wij maatwerk. Uw gasten zullen na afloop van het feest tevreden huiswaarts keren.

Met de traditioneel bereide en dus overheerlijke gerechten uit onze foodtruck kunt u uw gasten op een aangename manier in de watten leggen. En dat zonder zorgen, want wij verzorgen desgewenst de volledige bereiding van A tot Z. Dus ook het drankenassortiment! Wij hebben een breed werkgebied: Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg, Brussel en Vlaams-Brabant. Woont of werkt u net daarbuiten? Neem dan toch contact met ons op. In overleg is er veel mogelijk. Hebt u speciale wensen? Vraag het ons.Copyright 2024 Cornil-mobiel.be | Contact | Sitemap