Hamburgerkraam

Hamburgerkraam  Hamburgerkraam

Wij zijn altijd dicht bij u in de buurt, want onze hamburgerkraam is mobiel. U hoeft met uw gezelschap niet naar een restaurant, want al rijdend komen wij met onze hamburgerwagens op de door u opgegeven locatie. Ergens in Limburg, Vlaanderen of in Brussel een feestje of fuif? Geen probleem. Brussel is natuurlijk een bruisende stad waar veel wordt gefeest. Wij verzorgen graag voor u de catering met onze mobiele hamburgerkraam. Wij hebben verschillende mogelijkheden van hamburger karren om ons te presenteren; voor ons is alles professioneel maatwerk.

U kunt een hamburgerkraam huren met of zonder personeel. Zonder personeel betekent dat u de beschikking krijgt over onze kraam inclusief apparatuur en materialen. Wilt u voor het gemak toch personeel? Dan regelen wij dit vlot voor u. Met een team van ervaren medewerkers bereiden wij voor u en gasten de heerlijkste broodjes hamburgers. De meeste mensen weten een goede hamburger te waarderen. Het lekkerste is om een beetje vet vlees te gebruiken, dus geen mager vlees. Een heerlijk stukje vlees op een zacht broodje met een uitje en een tomaatje. Maar het kan ook anders. Laat ons weten wat u lekker vindt en wij vertellen u wat de mogelijkheden zijn.

Als specialist in de verhuur van onder andere hamburgerkramen zorgen wij dat de gehele catering loopt als een trein. Dit betekent dat wij geen 'sorry, het is op!' hoeven te verkopen aan uw gasten, want wij hebben voldoende voorraad bij ons in onze hamburgerkarren. Wilt u een combinatie met een andere kraam voor bij u thuis of op het bedrijf boeken, dan behoort dit zeker tot de mogelijkheden. Wat dacht u van een ijskraam of een drankenkraam? Er is veel mogelijk als u ons laat weten wat uw wensen met betrekking tot de hamburgerkar zijn. Kijkt u maar eens rustig rond op onze website. Heeft u vragen over onze hamburgerwagensd, ook over prijzen, dan beantwoorden wij deze graag. Wij hopen u snel te mogen begroeten als volgende klant. Graag tot ziens.Copyright 2024 Cornil-mobiel.be | Contact | Sitemap