Viskraam

Viskraam  Viskraam

Zodra wij met onze mobiele viskraam op locatie gearriveerd zijn, hoeft u niet meer aan de catering te denken, want dat doen wij voor u. Netjes, vlot en vezorgd. Naast verse vis kunnen uw gasten een keuze maken uit gerookte vissoorten. Paling, zalmfilet of makreel? U kunt zelf het assortiment samenstellen. Als u geen keuze kunt maken, doen wij u met alle plezier een aantal passende voorstellen. Zeker als het om een grote groep gaat, is het niet altijd even makkelijk om iedereen tevreden te stellen. Wij gaan graag deze uitdaging aan en komen op ieder feestje.

Een mobiele viskraam is altijd een goed idee. U doet er veel mensen een groot plezier mee. Wij bieden kwaliteitsproducten en zijn al jaren dé toonaangever op het gebied van mobiele verse maaltijdproducten. Met liefde voor ons vak bereiden we de lekkerste gerechten voor zowel kleine als grote groepen.

Kiezen voor een viskraam is een uitstekende keuze. Vis is niet alleen lekker, maar ook nog eens gezond. Het zit boordevol goede vetten, mineralen en vitamines. Wat dacht u van kreeft, oesters, garnalen of lekkere grote gamba's. De gamba is een warmwatergarnaal behorende tot de familie van de Peneiden. We vinden deze vissoort langs de kusten van Spanje en Portugal. In België wordt er vaak gesproken over scampi's. Hiermee worden ongepelde staarten van grote garnalen bedoeld oftewel de langoustines. Maar toch is dit niet helemaal waar, want een langoustine is een klein soort kreeftachtige met twee scharen en een rozig pantser.

Voor het huren van een viswagen hoeft u geen verstand te hebben van al deze vissoorten. Wij leggen u graag in een persoonlijk gesprek de verschillen uit. Het gaat erom dat wij een assortiment samenstellen waar u tevreden mee bent, want naast kwaliteit vinden wij service erg belangrijk. Wij nodigen u graag uit om eens contact met ons op te nemen.Copyright 2024 Cornil-mobiel.be | Contact | Sitemap