Foodtruck

Foodtruck  Foodtruck
  • Foodtruck huren

Wat is een foodtruck? Kort samengevat is dit een restaurant op wielen die u kunt huren met of zonder personeel. Omdat een foodtruck mobiel is kunnen wij op vrijwel iedere locatie aanwezig zijn, bij u thuis of waar dan ook. Maar er zijn nog veel meer voordelen. Met zo'n wagen bent u origineel, modern en flexibel. Wij hebben een heleboel van zulke kramen in de verhuur, van cote-de-l'os kramen tot aan smoutenbollen karren en van barbecuekramen tot aan ijskramen. Onze website toont u een goed overzicht.

Het idee van Foodtrucks is ontstaan in Amerika. Voor kleine ondernemers een ideale en goedkope manier om geld te verdienen door het verkopen van allerlei gerechten. De vaste lasten konden ze tot een minimum beperken. Niemand had toen het idee dat foodtrucks zo'n succes zouden worden. De trend begon enkele jaren geleden langzaam de oceaan over te steken en inmiddels weten we wel beter!

Een foodtruck huren is overal in Europa populair. Zeker in Nederland en België. We komen ze vooral tegen op grote feesten en evenementen, maar ook in kleine feestzalen. Deze mobiele foodwagens kunnen rijdend op iedere locatie worden neergezet, zowel binnen als buiten. Daarmee scoren wij hoge ogen, want zowel in Nederland als in België is het weer wisselvallig. Regent het? Dan rijden wij de foodtruck naar binnen, mits daar een geschikte plek voor is.

De foodtruck is hot. Daar is iedereen het wel over eens. De afgelopen jaren is de populariteit van foodtrucks enorm gegroeid. Hoe kan de opkomst van deze mobiele restaurants worden verklaard? En welk aanbod van foodtrucks is er? En wat is de prijs van het huren van een foodtruck?

Foodtrucks zijn vooral bekend uit Amerika. Het is een klassiek beeld uit veel Amerikaanse films van mensen die een snelle en tegelijkertijd smaakvolle hap halen bij een foodtruck. Vaak zijn het rustmomenten in de film waar de hoofdpersonen dichter tot elkaar komen. De redenen daarvoor zijn simpel: goed eten in goed gezelschap.

Doordat in de foodtruck vaak maar één soort eten wordt gemaakt - zoals belegde broodjes, wafels of barbecue vlees - is het altijd vers en op de juiste manier klaargemaakt. Foodtrucks zijn als ware mobiele traiteurs of delicatessenzaken op wielen. Er is dus goed eten te koop in de foodtruck. Maar ook de beleving van foodwagens speelt een belangrijke rol. Een foodtruck is mobiel en kan dus op plaatsen komen waar geen restaurants (mogen) zijn. Aan de rand van een ven in het bos. Op het strand. Of recht aan het parcours van de cross of een ander evenement. Om daar te eten, op de plek waar mensen feesten en vieren, geeft een beleving die geen enkel restaurant kan evenaren. Die beleving is dan ook niet in een prijs te vatten.

Het is tegenwoordig heel gemakkelijk om op een feest of partij een foodtruck te huren. Voor uw gasten is het een onvergetelijke ervaring om met z'n allen samen te drommen rond de foodtruck en te genieten van het eten. Staand eten is socialer en veel meer ongedwongen dan een avond lang aan een tafel doorbrengen en met dezelfde mensen te moeten praten. En wij hebben foodtrucks te huur voor alle gangen van uw diner. Zo kunnen we beginnen met een soepje vooraf, gevolgd door vlees of vis. Ook voor het dessert hebben we diverse foodtrucks te huur, zoals een foodtruck met ijs, smoutebollen of andere zoetigheid.

Een groot voordeel van de populariteit van foodtrucks voor u als klant is dat de prijzen van het huren van een foodtruck tegenwoordig heel gunstig liggen. Door het grote aanbod van dit soort mobiele restaurants heeft de klant een ruime keuze en ligt de prijs per persoon vaak lager dan het huren van een cateraar. Neem voor de exacte prijs van de huur van een van onze foodtrucks contact met ons bedrijf op. U heeft al een mobiel eetpaleis op uw fuif voor een gering bedrag.

Heerlijke geuren, gezellige tafels, vriendelijk personeel en op de achtergrond een vrolijk muziekje. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een gezellig feestje. In onze foodtruck hebben wij alles voorhanden om heerlijke gerechten te bereiden. Het is maatwerk. Frituurpannen, oven, grill en nog veel meer. Voor kleine én grote groepen. Wilt u een buffet op maat? Dan behoort dit ook tot de mogelijkheden. Wij hebben jarenlange ervaring in dit vak en onze mogelijkheden zijn daardoor ongekend. Naast kwaliteit bieden wij een flexibele service én scherpe prijzen. Neemt u maar eens contact met ons op. Wij geven u graag meer informatie. Salut!Copyright 2024 Cornil-mobiel.be | Contact | Sitemap