Soepwagen

Soepwagen  Soepwagen

Wij zijn gespecialiseerd in de verhuur van soepwagens voor alle denkbare toepassingen. Op een feestje, fuif of evenement. Doordat onze soepwagens mobiel zijn, maken wij op locatie de lekkerste koppen soep voor u en uw gasten klaar. Tomatensoep, groentesoep, of kippensoep? U zegt het maar. Wij staan voor u klaar. Onze creatieve aanpak en jarenlange ervaring maken van ieder feest of fuif een opmerkelijk en geslaagd feestje. Het bijzondere van ons bedrijf is dat u niet naar ons hoeft te komen, wij komen naar ú toe. Makkelijk, toch? Wij bieden een ruim assortiment aan maaltijdwagens. Onze soepwagen is én blijft populair.

Soep, en dan vooral bouillon van echt vlees, heeft een ijzersterk imago. Hebt u weleens bouillon gemaakt? Dan weet u hoeveel botten en vlees je nodig hebt om bouillon met een lekkere smaak te krijgen. Daarbij kost het veel tijd, want de bouillon moet urenlang trekken. In veel huishoudens worden nu dan ook van die handige bouillonblokjes gebruikt. Ze zijn een prettig en voordelig alternatief.

Wij maken verse soep voor u klaar. Lekker, gezond en eerlijk, dat zijn de kenmerken van onze soepen. Als geen ander weten wij dat een soep onderscheidend moet zijn, anders dan die kant en klare soepen. Dit kan een combinatie zijn van meerdere soepen geserveerd met stokbrood en/of salade. U denkt misschien dat voor een mobiele soepwagen een hoge prijs betaald moet worden, maar niets is minder waar. Onze soepwagens kunt u reserveren en boeken voor zeer scherpe verhuur prijzen op de door u gewenste datum en tijdstip. Wij leveren bijzonder en voordelig maatwerk. Onze missie is: lekker eten en mensen een onvergetelijke dag laten beleven. Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer weten over onze soepkramen? Stuur ons dan even een e-mail of bel ons. Wij staan u graag te woord. Salut!Copyright 2024 Cornil-mobiel.be | Contact | Sitemap