Hotdogkraam

Hotdogkraam  Hotdogkraam

Een hotdogkraam huren betekent genieten met het hele gezin, vrienden en/of collega's. Wij leveren maatwerk met onze hotdogkarren en een uitgebreid assortiment. Een hotdogkraam combineren met een drankenkraam? Ook dit is mogelijk. Hebt u iets te vieren en overweegt u een hotdog kar, kijk dan eens naar onze aantrekkelijke arrangementen.

Een hotdog is een worstje dat geserveerd wordt op een zacht broodje met mosterd en/of ketchup en mayonaise, meestal vanuit een hotdogkar. In Amerika wordt het ook wel een Frankfurter genoemd, maar de oorsprong moeten we zoeken in Duitsland. Zo vierde Frankfurt in 1987 het 500-jarige bestaan van dit populaire broodje. Tegenwoordig is er veel massaproductie om aan de vraag te voldoen, maar wij maken hotdogs nog op ambachtelijke wijze. In onze mobiele hotdogkraam, die wij te huur aanbieden, hebben wij alles bij de hand om voor u en uw gasten zo'n lekkere snack te maken. Kwaliteit worst en kwaliteit brood met verse voedzame toppings in onze mobiel hotdogwagen, die rijdend naar u toe komt. Wilt u eens proeven?

De verhuur van onze hotdogkramen is razendpopulair. Wij vragen dan ook altijd aan de liefhebbers om tijdig te reserveren, want vol is vol. We hebben er meerdere en tot nu toe hebben wij aan iedere vraag kunnen voldoen. Een hotdog kan het hele jaar door gegeten worden. Een ideale snack voor op een feest of fuif bij u thuis of op het bedrijf of een andere locatie, want het zachte vlees ligt niet al te zwaar op de maag. U kunt een hotdogkraam huren met of zonder personeel. Kiest u voor professioneel personeel? Dan kiest u voor een team van enthousiaste mensen die gastvrij zijn en vlot kunnen inspelen op de behoefte van een gast. Combineer het eens met een frietkraam? U krijgt dan van twee werelden het beste. Daarnaast biedt u uw gasten de mogelijkheid om te kiezen. Waar u ook voor kiest, wij zorgen voor een uitstekende catering op uw feestje. Neemt u maar eens contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.Copyright 2024 Cornil-mobiel.be | Contact | Sitemap