Loempiakraam

Loempiakraam  Loempiakraam

Het huren van een loempiakraam zorgt voor oosterse sferen op een groot evenement, feest of fuif. Een loempia is van oorsprong een Chinees gerecht, maar nu in heel Europa populair. Door de jaren hebben wij er een Europees tintje aangegeven en wordt dit gerecht in verschillende varianten geserveerd. Meestal worden ze als voorgerecht of snack gegeten met een lekker pittig sausje erbij.

In onze mobiele loempiakraam bereiden wij dit lekkere gerecht met verse ingrediënten en heerlijk ruikende oosterse kruiden. Taugé, wortels en stukjes kip zijn de basisingrediënten, maar er zijn veel andere combinaties mogelijk. Ook voor vegetariërs is dit een uitstekende gerecht. Zonder vlees maar met courgette, wortels en andere groenten is dit een heerlijk vegetarisch recept. Ze worden gefrituurd in verse olie in onze eigen frituurpannen! We kunnen het geheel serveren met een pittige of zoete chilisaus.

Chilisaus wordt gemaakt op basis van rode pepers, azijn en kruiden. De saus is vloeibaarder dan sambal en minder pittig. Het wordt gegeten bij loempia's, maar ook bij wraps of 'gewoon' rijst. U kunt het heel makkelijk zelf maken, maar wij het maken het naar eigen recept. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, want daarmee onderscheiden wij ons en bieden onze klanten iets unieks! Tegen scherpe prijzen en een perfecte service.

Wilt u meer weten over onze professionele loempiakramen die wij te huur aanbieden? Dan vertellen wij u dit graag. U kunt ons bellen of e-mailen voor aanvullende informatie. Wilt u gebruik maken van de verhuurmogelijkheden van onze loempiawagens? Dan sturen wij u graag een vrijbijvende offerte. Gaat u hiermee akkoord dan kunt u direct boeken en is de reservering defintief. Op de afgesproken dag en tijdstip zullen wij bij u zijn op de door u aangeven locatie, zowel aan huis of op uw bedrijf. Terwijl wij de loempiakraam installeren kunt u het startsein geven. Het feest kan beginnen!Copyright 2024 Cornil-mobiel.be | Contact | Sitemap