IJskraam

IJskraam  IJskraam

Een mobiele ijskraam huren betekent plezier voor iedereen, want wie houdt er nu niet van ijs? U kunt een keuze maken uit talloze smaken: van aardbeienijs tot caramelijs! Het is een originele manier om uw gasten of collega's op uw bedrijf eens flink te verrassen. Wilt u zelf uw gasten bedienen of wilt u dat dit door één van onze charmante medewerksters wordt gedaan? Allemaal mogelijkheden die wij u bieden.

Het huren van een ijskraam die mobiel is, betekent dat wij bij u op locatie komen. Wij zorgen ervoor dat niet alleen het ijs aanwezig is, maar ook bekertjes, lepeltjes en de bekende wafels. Als professioneel specialist in de verhuur van mobiele maaltijdkramen hebben wij alles in huis en leveren wij maatwerk. Nu kunnen we ijs niet een maaltijd noemen, maar als u dit combineert met één van onze andere kramen hebt u wel een heerlijk zomers nagerecht. Lekker koel en fris!

Viert u een feest in de lente of zomer? Dan is het huren van een ijskraam een topper. We worden er voortdurend mee geconfronteerd; aan het strand, op een terras of op de boulevard. Dus waarom niet een ijskarretje op een feestje of fuif? Niet alleen ter verkoeling, maar ook omdat ze gewoon lekker zijn! Wij verzorgen het graag voor u.

Wist u trouwens dat ijs helemaal niet zo ongezond is? IJs met een fruitsmaak bevat veel vitamine C. Het is een vitamine die ons lichaam nodig heeft, want het verhoogt de weerstand en van ijs word je blij want het activeert het 'pleziercentra' in je hersenen. Genoeg redenen dus om eens heerlijk uit de ban te springen door het huren van een ijskraam. Wij zijn graag van de partij? U ook? Reserveer direct uw ijswagen. U kunt ons bellen of mailen. Hebt u interesse in één van onze andere kramen, dan bent u natuurlijk ook van harte welkom. Graag tot dan.Copyright 2024 Cornil-mobiel.be | Contact | Sitemap