Drankwagens verhuur

Drankwagens verhuur  Drankwagens verhuur

Onze professionele drankwagens verhuur zorgt ervoor dat het uw gasten aan niets ontbreekt. Wijn, bier, cocktails of frisdrank nodig? Wij zorgen ervoor dat onze drankwagen goed is gevuld. U kunt per e-mail reserveren of u kunt ons bellen om te boeken. Wij hebben een breed werkgebied waaronder: Oost Vlaanderen, West Vlaanderen, Antwerpen, Limburg, Brussel, Vlaams Brabant en omstreken. Wilt u dat wij naar een andere locatie buiten dit werkgebied komen. Er is veel mogelijk in overleg.

Gelukkig is vieren van een feest niet plaatsgebonden en daarom is voor veel mensen onze drankwagens die mobiel zijn ook een uitkomst. Wij kunnen met onze drankkarren bij u thuis of op iedere locatie komen. Aan huis, op kantoor, evenement, feestzalen en ga zo maar door. Vaak wordt een drankkar gecombineerd met een mobiele foodwagen, want drank alleen is vaak niet voldoende. Nieuw in ons assortiment is de cote-de-l'os kraam. Het is een heerlijk vleesgerecht dat wij voor de gasten bereiden op een grill. Het vlees is van de best mogelijke kwaliteit en er zit niet veel vet aan. Gezond en lekker! Op voorhand wordt het vlees gemarineerd met kruiden en daarna wordt het bruin gebakken op de grill. Gecombineerd met een drankwagen wordt uw feest een succes!

Wij bieden niet alleen een geweldige service, maar leveren ook maatwerk. U kunt kiezen uit meerdere arrangementen. Bij sommige arrangementen is het gamma aan drankjes onbeperkt. Kijkt u maar eens op onze moderne website voor de prijs van de verhuur van drankwagens en het inhuren van professioneel personeel, zodat u niet de hele tijd bezig bent om iedereen te voorzien van een drankje op uw feestje. Zakendoen met ons biedt veel voordelen. Naast kwaliteit en service bieden wij ook nog eens scherpe prijzen. Wilt u eens een vrijblijvende offerte ontvangen? Neemt u dan gerust contact met ons op. U zult verrast zijn. We weten zeker dat u nog vaak aan ons terug zult denken. Uw gasten en uzelf leggen wij graag eens in de watten!Copyright 2024 Cornil-mobiel.be | Contact | Sitemap