Maatjeskraam

Maatjeskraam  Maatjeskraam

Het huren van een maatjeskar is misschien geen trendy keuze, maar het is wel een plek waar mensen graag naar toe komen. Met een mobiele maatjeskar bent u altijd en overal verzekerd van een feest dat – letterlijk en figuurlijk – in de smaak valt. De jonge haring is overheerlijk. Wij maken ze voor u schoon en serveren ze met de bekende uitjes en augurken. Met onze maatjeskramen krijgt uw evenement of feestje al snel een extra dimensie. U maakt er veel gasten blij mee, want met een glaasje wijn, biertje en lekker brood erbij is het smullen geblazen.

Wij staan bekend om onze gastvrije service en staat het u dan ook volledig vrij om het aanbod van van de maatjeskar verder uit te breiden. Want aangezien u de enige bent die weet hoe uw feestje er moet uitzien, heeft u recht op de volledige controle over wat u uw gasten wil aanbieden. Samen met u stellen wij, bij wijze van spreken, de menukaart vast. Eén ding staat vast: onze mobiele maatjeskar brengt gezelligheid met zich mee en spoort de gaten op het feest aan om bij te praten en het glas nog eens te heffen. Uw gasten zullen niet snel naar huis terugkeren en met genoegen nog een portie maatjes bestellen. In hetzelfde genre hebben wij ook alle materiaal voor mosselfeesten in huis.

Het blijft een feit dat nieuwe jonge haring meer is dan een traditie: het is een delicatesse. Een culinair hapje dat door velen wordt gewaardeerd. Ieder jaar, vanaf juni, het begin van de haringperiode, worden er veel maatjesfeesten gehouden. Met augurk, uitjes, peper of kruiden laat menigeen zich dat goed smaken. Wilt u ook zo'n feest vieren? Dan verzorgen wij dit graag voor u met onze maatjeskramen.

U kunt contact met ons opnemen per e-mail of ons bellen als u graag wat meer informatie wilt over onze te huur aangeboden maatjeskarren. Of u nu een feestje aan huis, op uw bedrijf of op een andere locatie viert, wij vertellen u graag wat de mogelijkheden én de prijzen zijn. Graag tot ziens.Copyright 2024 Cornil-mobiel.be | Contact | Sitemap