Ceremoniewagen

Ceremoniewagen  Ceremoniewagen

Onze ceremoniewagens bieden wij te huur aan met of zonder chauffeur, want wij voeren in alles maatwerk. U mag hiervan verwachten dat deze in stijl gekleed is en op tijd arriveert. Iedere auto uit ons assortiment is een topper. Een Jaguar of nog luxer, een Daimler, u zegt het maar. Mocht u op zoek zijn naar een bedrijf die zowel het vervoer als de catering uit handen kan nemen, dan bent u bij ons natuurlijk helemaal op het juiste adres. Het reserveren van beiden is snel geregeld en vergeet ook niet dat wij met scherpe prijzen werken.

Ceremoniewagens worden meestal mobiel ingezet bij bruiloften. Een trouwdag voorbereiden is iets persoonlijks, daarom verzorgen wij uw vervoer met een ceremonie kar op een stijlvolle manier. Het is een speciale dag en daarom wilt u op een bijzondere manier vanuit thuis arriveren voor de kerk of het stadshuis én bij uw gasten. Eénmaal in uw leven in een fantastische ceremoniewagen rijden? Wij bieden u graag deze mogelijkheid met onze ceremonie karren. Veiligheid staat daarbij voorop.

We hebben nu al een flink aantal bruiloften gereden met onze ceremoniewagens en wat zijn we er blij mee. Ze zijn betrouwbaar en worden goed en professioneel onderhouden. Het huren van een ceremoniewagen bij ons bedrijf betekent het begin van een perfecte dag. Bent u nieuwsgierig geworden naar de verhuur van onze ceremoniewagens? Wij bieden een ceremoniewagen het gehele jaar door te huur aan. Ook ú kunt er gebruik van maken. De prijs zal u meevallen, want wij rekenen correcte prijzen. Wij voeren opdrachten uit in België en in het zuiden van Nederland. We komen op iedere locatie: van kastelen tot moderne gelegenheden.

Wij onderscheiden ons van de rest doordat u ook de catering door ons kunt laten verzorgen. Wij hebben talrijke mobiele kramen en ceremoniekramen die een extra feestelijke tint geven aan deze speciale dag. Probeert u eens onze fantastische cote-de-l'os-kraam. Heerlijk gegrild vlees waar uw gasten van zullen smullen. Of wat dacht u kreeft of gamba's op een spie? Neemt u voor het boeken maar eens contact met ons op.Copyright 2024 Cornil-mobiel.be | Contact | Sitemap