Tapwagen

Tapwagen  Tapwagen

U organiseert een evenement, bedrijfsfeest of ander feestje? Dan mag er natuurlijk geen tapwagen ontbreken. Bier, wijn, champagne en limonade voor de allerkleinsten? Wij zorgen dat de tapwagen goed is gevuld. Wij hebben een breed werkgebied zowel in Nederland als in België zoals: Oost en West Vlaanderen, Antwerpen, Brussel, Limburg en Vlaams Brabant. Ook de Vlaamse Brabantse nachten kunnen lang zijn....Met maar liefst 1 miljoen inwoners biedt het volop gelegenheid voor een denderend feest. Het zijn net als Limburgers ware bourgondiërs die goed eten en drinken weten te waarderen.

Wij komen met onze mobiele tapwagens op de meest uiteenlopende plekken. Wij worden gevraagd om op beurzen te staan, maar ook zijn wij een graag geziene gast op bruiloften. Met drankjes uit onze tapwagen kunt u uitbundig proosten op het bruidspaar! Wij schenken niet alleen bier, maar hebben voor ieder wat wils. U bepaalt het assortiment en wij zorgen voor voldoende voorraad.

De verhuur van onze mobiele tapwagens loopt als een trein. Dit is mede te danken aan onze flexibele service. De combinatie van een goede drankvoorziening, mobiele aanwezigheid en flexibele service is uniek. Onze tapwagen heeft verschillende tappunten, zodat wij makkelijk grote groepen kunnen bedienen. Door het zeer functionele, praktische ontwerp zijn onze tapwagens binnen enkele operationeel. De luiken gaan open en de gasten kunnen komen. Wij zijn er klaar voor.

Wilt u een tapwagen huren? Dan vragen wij u om tijdig te reserveren. Wij bieden verschillende arrangementen. In overleg met u stellen wij het assortiment samen, zodat al uw gasten goed worden voorzien. Indien gewenst, stellen wij voor u een vrijblijvende offerte op. Hebt u interesse? Dan verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Dit kan telefonisch of per e-mail. Wij heten u alvast van harte welkom.Copyright 2024 Cornil-mobiel.be | Contact | Sitemap