Feestzalen te huur

Feestzalen te huur  Feestzalen te huur

Als u van plan bent om binnenkort een feest of fuif te organiseren dan is waarschijnlijk uw eerste gedachte: waar vind ik feestzalen te huur en door wie laat ik de catering verzorgen? Hebt u er weleens aan gedacht om het feest bij u thuis of in de tuin te laten plaatsvinden? Daarbij kunt u één van onze mobiele foodwagens huren, zodat al uw genodigden goed worden voorzien van een lekkere maaltijd. Daarmee is feestzalen te huur gezocht voorgoed verleden tijd! Het is een stuk gezelliger en waarschijnlijk bent u goedkoper uit.

Wij zijn een bedrijf met een team van mensen die in de gelukkige positie verkeren dat wij van onze passie ons beroep hebben kunnen maken. Onze passie is: professioneel koken en mensen een onvergetelijke dag laten beleven. Deze combinatie vindt u terug in onze mobiele foodwagens! Ze zijn populair, want ze zijn mobiel en daarmee kunnen wij op iedere locatie komen. Wij hebben een breed werkgebied: Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg, Brussel, Vlaams-Brabant en nog ver daarbuiten.

Wij hebben niet per se een feestzaal nodig, want wij kunnen ook buiten de catering verzorgen. In de straat, in de tuin of op een plein: waar u maar wilt. Van mobiele frietwagens tot rollende keukens die een culinair hoogstandje leveren zoals een heerlijke cote de l'os, kreeft en gamba's. Of wacht dacht u van een feest in Spaanse sferen met een traditionele paellakraam? Waar u ook voor kiest, wij zorgen ervoor dat de catering perfect wordt verzorgd. Wij weten zeker dat u vaker van onze verhuurdiensten gebruik zult maken. Naast kwalitatief lekker eten leveren wij ook een zeer gastvrije service. Met een keuze uit diverse arrangementen hebben wij al vele tevreden, vaste klanten. Bent u de volgende? Neemt u maar eens contact met ons op. Salut.Copyright 2024 Cornil-mobiel.be | Contact | Sitemap