Goedkope traiteur

Goedkope traiteur  Goedkope traiteur

Wij zijn een bedrijf dat kwalitatief goede gerechten verzorgt aan huis of op locatie. Wij bedienen zowel kleine als grote groepen. Als goedkope traiteur staan wij bekend om onze fantastische gerechten. Van Cote de l'os tot allerlei soorten vis- en groentegerechten. Onze mobiele foodwagens zijn professioneel uitgerust met onder andere een koelkast, frituurpan, oven en grill. Hiermee maken wij de lekkerste gerechten klaar. Op onze website kunt u een keuze maken. Wilt u een combinatie van foodwagens, dan is dit ook mogelijk.

Als traiteur richten wij ons op hoogwaardige, maar toch relatief goedkope maaltijden, bereid in een mobiele keuken. Klantgerichtheid, maatwerk, kwaliteit en volledige aandacht en zorg voor de gasten staat bij ons als professionele traiteurs hoog in het vaandel. Of het nu gaat om een feest in huiselijke kring of in uw bedrijf, onze creatieve aanpak en jarenlange ervaring maken van ieder feest of fuif een opmerkelijk en geslaagd feestje en dit ook nog eens behoorlijk goedkoop. Onze potten en pannen zitten vol met goede en luxe ideeën voor werkelijk alle manieren van catering. Samen met u bepalen we wat er op het menu komt te staan!

Het bijzondere van ons bedrijf is dat wij mobiel zijn. U hoeft niet naar ons toe te komen, wij komen naar ú toe. We nemen alles voor u mee en zorgen voor een ware smaakbeleving of het nu gaat om een vlees-, vis- of groentegerecht. Paella, mosselen, kreeft, gamba's of pannenkoeken? Kijkt u maar eens verder. De keuze is reuze. Van bruiloft tot opening, van jubileum tot bedrijfsfeest. Wij hebben voor ieder wat wils. We leveren geen “standaardwerk” maar iets speciaals. Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer weten? Stuur ons dan even een e-mail of bel ons. Wij staan u graag te woord. Goedkope traiteur gezocht? Wij zijn graag uw partner. Salut!Copyright 2024 Cornil-mobiel.be | Contact | Sitemap