Wafelkraam

Wafelkraam  Wafelkraam

U bent het vast met ons eens: trakteren op wafels is een toptraktatie. In onze mobiele wafelkraam bakken wij ze vers voor u en uw gasten. Op ieder feest of evenement vliegen ze als zoete 'wafels' over de toonbank. De heerlijke lucht van deze lekkernij trekt altijd de aandacht! Of dit nu stroopwafels, Brusselse wafels of Luikse wafels zijn. In de winter een lekkere warme stroopwafel of een Luikse wafel met warme kersen en een toefje slagroom? In de zomer een Brusselse wafel met verse aardbeien of ander zomerfruit? Zo zijn veel smakelijke mogelijkheden voor ieder seizoen…… Onze enthousiaste en ervaren medewerkers bakken ze voor u en uw gasten en serveren de wafels met toppings naar keuze. Met toppings kunnen wij eindeloos variëren.

Belgié is in het buitenland om veel dingen bekend. De beroemde Luikse wafel is daar één van. Deze wafels hebben ronde hoeken, 24 gaten en zijn zoet. De Brusselse wafel is rechthoekig en kent maar 20 gaten. Wafels zijn al eeuwenoud en nog steeds populair. Kinderen zijn dol op wafels met chocolade. Wij maken ze naar eigen recept.

U kunt bij ons een wafelwagen huren tegen scherpe tarieven. Als u besluit zaken met ons te gaan doen, dan stellen wij voor u een offerte op. Op deze manier komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan, want u hebt natuurlijk te maken met een budget. Afhankelijk van dit budget stellen wij in overleg met u het assortiment vast. Welke fruitsoorten wilt u gebruiken en welke soorten wafels wilt u laten serveren? Dit zijn vragen die wij u stellen om ervoor te zorgen dat u na afloop honderd procent tevreden zult zijn. Of het nu gaat om bedrijfsfeesten, evenementen, bruiloften of op een locatie waar mensen 'gewoon' gezellig samen zijn, wij stellen alles in het werk om de gelegenheid te doen slagen. Met onze goed uitgeruste mobiele wafelkramen komen wij graag naar u toe.Copyright 2024 Cornil-mobiel.be | Contact | Sitemap