Mosselkraam

Mosselkraam  Mosselkraam

Wilt u lekker tafelen op een feestje of fuif op locatie of aan huis? Wat dacht u van het huren van een heuse mosselkraam met een stokbroodje en wat heerlijke sausjes? Gezelligheid en mosselen eten zijn twee handen op één buik. Bij ons staat lekker tafelen voor koken met verse producten! Onze professionele mobiele mosselkraam is uitgerust met moderne apparatuur, zodat wij dit gerecht vers en puur uit de natuur voor u kunnen bereiden. En....waar vis is, is het feest!

Mosselen bederven over het algemeen snel, zodat het belangrijk is en blijft dat wij op de kwaliteit letten. Het gebruik om mosselen enkel aan te bieden in de maanden met een "r" stamt uit de tijd dat er nog geen gekoeld vervoer over de weg mogelijk was. Dit is nu toch wel heel anders, want onze mobiele mosselkraam biedt uitstekende koelmogeljkheden. Er zijn verschillende kleurvariaties: witte en oranje, maar in smaak verschillen ze niet. Deze kleurvariatie heeft te maken met genetische verschillen. De een heeft wat minder pigment dan de ander. Ze zitten vol met eiwitten. Naast lekker eten, eet u dus ook nog eens gezond. Mosselen eet u altijd zonder mes en vork. U haalt ze uit de schelp met een andere lege schelp en smullen maar!

Mosselen zijn supersnel klaar. Uw gasten hoeven niet lang te wachten op een heerlijke maaltijd. Met een klein beetje vocht koken wij de mosselen in een grote pan op tamelijk hoog vuur in korte tijd gaar. Alle schelpen moeten na het koken openstaan en wanneer de mosselen zacht en smeuïg zijn, kan het gerecht opgediend worden. Wilt u meer informatie over de prijs van onze mosselwagen die naast mobiel ook nog eens voordelig te huur is? Neemt u dan voor het boeken even contact met ons op. Dit kan per e-mail of u kunt ons bellen. Wij staan u graag te woord.Copyright 2024 Cornil-mobiel.be | Contact | Sitemap