BBQ kraam

BBQ kraam  BBQ kraam

Mobiele catering wordt steeds populairder: op een fuif thuis of op locatie. Wat is er dan leuker dan het huren van een BBQ kraam? U hoeft geen boodschappen te doen en ons bedrijf ruimt alle rommel na afloop weer netjes en professioneel op. Het enige dat u hoeft te doen is heerlijk genieten van een fijne dag. Fijn toch?

Onze BBQ kramen zijn rijdend en volledig uitgerust met de beste professionele apparatuur en onze verhuur arrangementen zijn zeer divers. U kunt een keuze maken uit verschillende vlees- en visgerechten. Kreeft, gamba's, cote de l'os of kip? Het is allemaal mogelijk met onze BBQ karren. Samen met u stellen wij het assortiment samen waar uw gasten uit mogen kiezen. De prijzen zullen u meevallen en het barbecuefeest kan beginnen.

Het huren van een mobiele BBQ kraam is geschikt voor vele doeleinden. Je ziet ze steeds vaker in het straatbeeld (braderie) of op een feestje en het boeken ervan is heel eenvoudig. Het is praktisch en iedereen vindt het lekker. Daarbij is het gezellig en betaalbaar. De geur van houtskool en de smaak van gegrild vis of vlees zorgt bij menigeen voor een fijne herinnering. Bij een barbecue draait het niet alleen om het eten, maar ook om een gezellig samenzijn in een informele setting. Wij leveren maatwerk. Alles wordt tot in de puntjes voor u verzorgd, waarbij wij voor elk budget met een mooie prijs een geweldige barbecue kunnen verzorgen. Met onze gezellige mobiel barbecuekar kunnen al uw gasten rekenen op een heerlijke maaltijd.

Alle BBQ wagens die wij te huur aanbieden zijn beschikbaar met of zonder personeel. Wij vragen u tijdig te reserveren, want vol is vol. Natuurlijk is onze BBQ kraam niet de enige wagen die wij in de verhuur hebben. Wij hebben nog veel meer wagens die te huur zijn. Bekijkt u ons aanbod maar eens. Er zit vast wel iets bij waar u uw gasten blij mee kunt maken. Wilt u advies op maat van een echte specialist? Belt u ons dan gerust. Wij staan u graag te woord. Salut.Copyright 2024 Cornil-mobiel.be | Contact | Sitemap