Fritkraam

Fritkraam  Fritkraam

Met onze goed uitgeruste fritkraam wordt iedere gelegenheid een gezellig festijn. Wilt u een traditionele fritkraam op uw bruiloft of verjaardagsfeestje? Wij komen graag bij u op locatie of aan huis. We zijn niet alleen mobiel met onze fritkramen, maar leveren ook nog eens catering op maat. Wij maken met u heldere afspraken wat er geserveerd mag en kan worden en spreken daarbij een vaste prijs af. Wij noemen dit het all-in arrangement. Zo voorkomt u onverwachte financiële verrassingen. Altijd prettig, toch?

De kosten van bijvoorbeeld een bruiloft kunnen behoorlijk variëren. Dit komt vaak door een aantal factoren: de grootte van het gezelschap, de locatie, muziek en catering. Tot eind jaren '60 was het gebruikelijk dat de vader van de bruid de kosten van de bruiloft betaalde. Tegenwoordig is dit niet meer zo en betalen de aanstaande bruidsparen zelf hun bruiloft. Ook bruidsparen met een wat kleiner budget kunnen prima een fritkraam bij ons huren. Wij hanteren namelijk scherpe prijzen en garanderen een goede kwaliteit en uitstekende bediening.

Als specialist in de verhuur van onder andere mobiele fritkramen bent u bij op het juiste adres voor een geweldige catering. Wij komen graag op uw bruiloft of op een ander feest. Doordat onze kramen zo perfect en professioneel zijn uitgerust kunnen wij zowel kleine als grote groepen uitstekend van dienst zijn. Het hoofdgerecht is natuurlijk friet, maar dit kunt u combineren met snacks, hamburgers of andere lekkernijen. U kunt ook voor een combinatie van kramen kiezen. Wat dacht u het huren van een frietkraam in combinatie met een ijstaartenbuffet of een maatjeskraam? Succes is gegarandeerd.

U kunt direct reservereren. Wilt u eerst meer informatie of hebt u speciale wensen? Neemt u dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord. Samen maken wij vast een mooie menukaart en doen wij u een passend voorstel. Tot ziens!Copyright 2024 Cornil-mobiel.be | Contact | Sitemap