Oesterkraam

Oesterkraam  Oesterkraam

Oesters eten op een feestje of evenement? Het is niet de meest voor de hand liggende keuze. Dat maakt het huren van een mobiele oesterkraam ook zo origineel en bijzonder. Wilt u samen met uw gasten informeel, maar toch lekker eten op uw feest? Dan bieden wij uitstekende opties. Een oesterkraam, die wij overigens tegen een scherpe prijs te huur aanbieden, is daar één van. Voor welke smaakcombinatie gaat u?

Een oester is een prachtig natuurproduct. De unieke, ziltige smaak heeft weinig bereiding of toevoeging nodig. Onze oesters worden, zoals het hoort, afgewerkt met citroen en een snuifje peper en zeezout. Dit schelpdier bevat een hoog gehalte aan magnesium en zink. Daardoor zijn ze ook geschikt voor mensen met een cholesterolarm of caloriearm dieet. Deze schelpdieren worden meestal rauw gegeten en daardoor blijft het zinkgehalte intact. Het regelmatig eten van oesters is voor iedereen gezond! Ze zijn vet en zacht en aan de zoetheid van hun vocht paart zich een lichte ziltheid: de smaak van de zee.

Met een knipoog naar onze andere vismogelijkheden zeggen wij dat het huren van een oesterkar een absolute topper is. Kortom; een complete mobiele keuken waarmee u in één klap de zilte zomersmaken in huis haalt! U kunt deze kraam combineren met onder andere een drankwagen. Een elegante champagne én oesters eten is een geweldige combinatie. Wat dacht u van een 'Champagne Brut' of een 'Sauvignon Blanc' uit de Loire streek. Houdt u niet van champagne? Kies dan voor een whiskey of jenever als alternatief.

Als all-round cateraar zorgen wij ervoor dat alles tot in detail en naar wens wordt verzorgd op uw feestje, fuif of evenement. Zakendoen met ons betekent dat de catering in betrouwbare handen is, want als professionals weten waar de essentie ligt. Neemt u maar eens contact met ons op om de mogelijkheden en prijzen van onze oesterkarren te bespreken. We doen het graag voor u!Copyright 2024 Cornil-mobiel.be | Contact | Sitemap