Beenhamwagen

Beenhamwagen  Beenhamwagen

De meeste mensen weten een lekker stuk vlees te waarderen. Een overheerlijke warme beenham is niet te versmaden. Geserveerd met een salade kunt u uw gasten thuis lekker verwennen. Onze mobiele beenhamwagens voor de verhuur zijn maatwerk en volledig uitgerust met apparatuur inclusief een professionele oven. Hiermee kunnen wij mobiel zowel kleine als grote groepen uitstekend en professioneel bedienen. Wilt u iets anders aan huis? Bijvoorbeeld een heerlijke cote de l'os, kreeft of gamba's, dan kunt u dit natuurlijk ook boeken. Waar u ook voor kiest, het huren van een mobiele catering kar, die rijdend bij u voor de deur komt, zorgt voor een geslaagd en betaalbaar feest!

Ons bedrijf staat erom bekend maatwerk te leveren. Vanuit onze mobiele beenhamkar serveren wij de lekkerste maaltijden die u samenstelt. Bij het bereiden van beenham in onze beenhamkarren doet onze professionele oven het meeste werk. Een stukje beenham uit onze beenham kar is een ware traktatie. Meestal wordt dit stuk vlees vooral gegeten met speciale en feestelijke gelegenheden, zoals op een verjaardagsfuif, een feestje of voor Kerst of Oud en Nieuw. Beenham is een ideale vleessoort, omdat er weinig mis kan gaan met dit vlees. Een heerlijke saus zorgt voor een ware smaakbeleving. U kunt beenham bijvoorbeeld eten met een mosterdsausje, maar ook andere sauzen zijn mogelijk. Onze beenhamkraam heeft altijd voldoende sauzen op voorraad. De keuze is reuze!

Mobiele eetkramen, zoals beenhamkramen huren, betekent kwaliteit. Wij gebruiken de beste ingrediënten en beschikken over ervaren personeel. De prijs zal u meevallen, want wij rekenen heel redelijke prijzen voor de beenhamkraam die wij te huur hebben. Daarmee bent u verzekerd van een uitstekende bediening. Wij komen op vrijwel iedere locatie zowel in België als in Nederland. De rollende wagens brengen ons overal naar toe waar wij u en uw gasten eens lekker kunnen verwennen met een uitstekende maaltijd. Wij zorgen voor blije gasten op ieder feest.

Wil u meer informatie over onze mobiele beenwagens of andere voordelige beenham karren? Kijkt u dan eens rustig rond. Heeft u specifieke wensen voor uw fuif, laat het ons weten. Bij ons is er veel mogelijk. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten honderd procent tevreden zijn. Wij doen dan ook graag net dat stapje meer!Copyright 2024 Cornil-mobiel.be | Contact | Sitemap