Smoutebollenwagen

Smoutebollenwagen  Smoutebollenwagen

Smoutebollen? Wie kent ze niet. Smoutebollenwagens zijn te vinden op feesten, kermissen en braderieën. Vindt u het leuk om een smoutebollenwagen te huren voor op uw eigen feest, dan bent u bij ons op het juiste adres. Omdat onze wagens mobiel zijn, kunnen wij op iedere locatie komen. U kunt de smoutebollenkramen boeken voor uw feestje aan huis of op uw bedrijf. Wij hebben een breed werkgebied zoals Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg, Brussel en Vlaams-Brabant. Wilt u ze eens proeven? Wij bereiden ze graag voor u in onze mobiele smoutebollenwagen. Met een snufje poedersuiker erover is dit een heerlijke lekkernij.

Het verschil tussen een Hollandse oliebol en een Belgische smoutenbol is bij veel mensen onduidelijk. Een smoutebol is niet gevuld, een oliebol vaak wel: rozijnen, krenten, stukjes appel of sucade. Een echte Belgische smoutebol heeft de volgende ingrediënten: bloem, verse gist, melk, water, (bloem)suiker en vanille- of kaneelstokjes. De naam smoutebol is ontstaan doordat deze bollen heel vroeger in smout werden gebakken. Smout kunt u vergelijken met reuzel. Het is dierlijk vet en werd verkregen door spek te bakken.

Wij bieden gezellige smoutebollenwagens te huur aan, met of zonder personeel. Omdat het bakken van deze lekkernijen nogal wat ervaring vereist, kiezen veel mensen voor ervaren personeel. Maar u mag het natuurlijk ook zelf proberen! Wij zorgen voor de entourage. Een smoutebollenwagen zorgt voor informele sfeer. De mensen vinden elkaar al snel en beginnen een gesprek. Het begin van een succesvol feest!

Wij bieden u de keuze uit meerdere arrangementen tegen scherpe tarieven. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor onze all-inn formule waarbij u een vast bedrag per persoon betaalt. Of u kunt kiezen om per 'stuk' te betalen. Waar u ook voor kiest, wij laten uw gasten een onvergetelijke dag beleven door het leveren van professioneel maatwerk. Wilt u meer informatie of bent u benieuwd naar de prijzen? Neemt u dan gerust telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.Copyright 2024 Cornil-mobiel.be | Contact | Sitemap