Frietkot

Frietkot  Frietkot

In onze frietkot, die tevens mobiel is, bakken wij de lekkerste patat op iedere locatie. Geeft u binnenkort een tuinfeest of een verjaardagsfeestje? Het is een leuk idee, want wie is er niet gek op patat? U kunt er al uw grote en kleine gasten mee verwennen. De geur van patat is een mix van verschillende aroma's. Daarom zijn de meeste mensen gek op deze lekkernij.

Onze mobiele frietkot is uitgerust met professionele frituurpannen. Daarmee kunnen wij zowel kleine en grote groepen voorzien van lekkere patat. Gecombineerd met een snack hebt u snel een complete maaltijd. U kunt kiezen uit bijvoorbeeld: frikandellen, bamischijven of kaassoufflés. Daarbij kunnen diverse sauzen worden geserveerd zoals mayonaise, ketchup of curry. Hebt u andere wensen, laat het ons dan weten want wij leveren graag professioneel maatwerk. Onze missie is dat iedereen een leuke tijd heeft en lekker eet!

Een mobiele frietkot bij u thuis brengt een gezellige sfeer met zich mee. Wij hebben er verschillende te huur, zodat wij al onze klanten goed kunnen bedienen. De zogenoemde frietkotcultuur draait niet alleen om het ambacht van patat bakken, maar om de hele sfeerbeleving. De Belgische frietkot is zelf erkend als cultuurerfgoed, want het draait om pure nostalgie. Wij laten u er graag van meegenieten.

Als specialist in de verhuur van frietkotten kunnen wij u garanderen van de beste kwaliteit, flexibele service en scherpe prijzen. U kunt een frietkot huren met of zonder personeel voor een prijs die u zal meevallen. Houdt u er van om zelf patat te bakken, dan bent u in onze frietkot van harte welkom. Voor welke locatie u ook kiest, al rijdend komen wij naar u toe. Vlaanderen, Limburg? Geen probleem.

U kunt ook besluiten om een frietkot te huren met personeel. Graag komen wij op uw verzoek, uw feest van A tot Z verzorgen wat betreft de catering. Het is een prima alternatief voor de traditionele barbeque. Iets origineels bedenken is vaak niet makkelijk. De meeste zaken hebben al wel eens de revue gepasseerd. Kijkt u maar eens naar ons uitgebreide aanbod van frietkotten. U zult vast vinden wat u zoekt! Heeft u hulp nodig bij het boeken? Belt u ons dan even. Twee weten meer dan één. Graag tot ziens.Copyright 2024 Cornil-mobiel.be | Contact | Sitemap