Frietkramen

Frietkramen  Frietkramen

Onze mobiele frietkramen zijn volledig professioneel ingericht, uniform verzorgd en voorzien van een luifel. Zon of regen? Uw gasten hebben er geen last van. De menukaart kunt u zelf bepalen. In overleg met u zorgen wij dat er voldoende voorraad aanwezig is. Patat, snacks en de lekkerste sauzen. Het huren van een frietkraam is simpel. Het enige dat wij graag willen weten is hoeveel gasten er komen, wat u wilt aanbieden en op welke locatie wij worden verwacht. Wij zullen op tijd zijn, want punctualiteit is naast kwaliteit en service één van onze sterkste punten. Een goede en betrouwbare cateraar komt nooit te laat op een feestje of fuif.

De frietkramen die wij te huur aanbieden zijn uitgrust met professionele apparatuur zoals frituurpannen met vers frituurvet. Na iedere groep vervangen wij het vet, want anders zou dit een negatieve invloed hebben op de kwaliteit van de patat. Daarbij wordt de friteuse iedere keer grondig gereinigd. Zo kunnen wij altijd een hemelse portie Vlaamse friet garanderen. Wist u trouwens dat de oorsprong van frieten in België ligt? Rond 1900 waren frieten al gemeengoed in België, maar in Nederland nog vrijwel onbekend. Nu kunnen we niet meer zonder! Onze frietjes zijn lekker dik waardoor ze meer inhoud hebben en de smaak van de aardappel is doorgaans nadrukkelijker aanwezig dan bij smaller gesneden patat.

Patat wordt vaak gecombineerd met allerlei sauzen. Satésaus, mayonaise, joppiesaus en zo kunnen we nog wel een tijdje doorgaan. Wat u wilt serveren is uw keuze. Wij zorgen ervoor dat het aanwezig is. Al onze in de verhuur aangeboden frietkramen zijn voorzien van een koelkast, zodat de saus op de juiste temperatuur wordt geserveerd. Neemt u maar eens contact met ons op. Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden. Hebt u specifieke wensen voor uw frietmobiel? Leg ze dan aan ons voor. Bij ons is niets onmogelijk!Copyright 2024 Cornil-mobiel.be | Contact | Sitemap