Pizzakraam

Pizzakraam  Pizzakraam

Pizza! Het is een gerecht waar iedereen van houdt! Ontstaan in Italië en nu wereldberoemd. Mamma mia! Onze variaties zijn ongekend. Flinterdunne en krokante bodems met dagverse toppings zorgen voor het 'Italië bij u op locatie'. Kiest u maar wat u graag op uw pizza wilt. Kaas, ham, champignons, artisjokken en er is nog veel meer mogelijk. Een mobiele pizzakraam huren betekent gezelligheid en lekker eten tegen een scherp tarief.

Onze authentieke mobiele pizzakraam brengt sfeer. Onze pizza's vliegen als warme broodjes over de toonbank. Het deeg maken is het moeilijkste onderdeel. Eenmaal een perfecte bodem kunt u erop leggen wat u wilt. Bestelt u gerust uw lievelingsgerecht. Wij bakken en bereiden deze met veel liefde en de beste ingrediënten. Hierdoor creëren wij door ons maatwerk een unieke smaak! U proeft het verschil. De pizza's maken wij ter plaatse klaar in onze pizzakraam. Dit zorgt voor een spectaculair schouwspel. Wat dacht u van een pizza Bandido, een vier kazen of een Romana? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Misschien ontwerpen wij wel een geheel nieuwe creatie?

Het huren van een mobiele pizzakraam heeft als groot voordeel dat u niet zelf hoeft te koken én u hebt geen rommel. Houdt u binnenkort een verjaardagsfeest, een communiefeest of een bedrijfsparty? Wij komen op al rijdend naar u toe op de door u aangeven locatie. Als we klaar zijn, nemen wij alle gebruikte spullen mee. Heerlijk, toch? Zo wordt het ook voor u een dag zonder zorgen! Wij verzorgen vanuit onze pizzawagens graag voor u de catering van begin tot het eind.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en/of prijzen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Dit kan telefonisch of per e-mail. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Pizzakramen kunt u het gehele jaar door reserveren, ook in het weekend! Graag tot dan.Copyright 2024 Cornil-mobiel.be | Contact | Sitemap