Pastawagen

Pastawagen  Pastawagen

Wilt u uw gasten eens op een bijzondere manier welkom heten? Overweegt u dan eens om een pastawagen te huren. Hiermee kunt u oneindig variëren: spaghetti bolognese, lasagna, of een overheerlijke ravioli (vierkante, met vlees of spinazie gevulde deegjasjes). Onze pastakraam heeft alles in huis om aan ieders wens perfect te kunnen voldoen: mobiel en professioneel ingericht! Informeert u maar eens naar de verhuuropties.

Pasta is een deegproduct, gemaakt uit harde granen, voornamelijk harde tarwe, die op allerlei manieren in allerlei vormen versneden kan worden. Het deeg kan eerst tot dunne plakken gerold worden en dan in stroken gesneden. Dit leidt tot de langwerpige spaghetti, maar we kunnen er ook andere vormen mee maken. We krijgen dan ravioli, tortelline of fusilli. Aan groene fusilli is meestal spinazie toegevoegd, aan rode fusilli tomatenpuree. Lekker én decoratief. In overleg met u bepalen wij het menu waarbij u kunt kiezen uit verschillende arrangement. Kiest u voor een all-in arrangement, dan betaalt u per persoon een vast bedrag. Het voordeel is dat er onbeperkt gegeten kan worden.

Een pastawagen op een feest of fuif is een blikvanger, zowel aan huis als op uw bedrijf. Krijgt u al een beeld bij al die verraste blikken? Het huren van zo'n exclusieve wagen is een schot in de roos! Bij ons draait alles om sfeer, beleving én gezelligheid. Als u een feest organiseert dan wilt u graag dat uw gasten goed verzorgd worden. Dit kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Onze jarenlange ervaring leidt ertoe dat wij, als wij weten hoeveel gasten er komen, precies weten wat wij nodig hebben om iedereen te voorzien van een lekkere maaltijd. Naast tal van verschillende eetwagens beschikken wij ook over professionele drankwagens. Geen feest is immers compleet zonder de nodige hoeveelheid drankjes. Bier, wijn, champagne of limonade? Wij zorgen dat de drankwagen goed gevuld is. Laat het feest maar beginnen!Copyright 2024 Cornil-mobiel.be | Contact | Sitemap