Echte beste frietjes

Echte beste frietjes  Echte beste frietjes

De echte beste frietjes maken wij volgens een oud recept. Een geheim dat wij u niet vertellen, maar wel met u willen delen. Eenmaal geproefd, weet u pas echt wat frietjes zijn. Nu is het zo dat België bekend staat om echte beste frietjes, maar toch is nog veel verschil in smaak. Om ze goed te bakken is de kwaliteit van de frituurolie essentieel. Goede olie zorgt ervoor dat ze niet te vet zijn en lekker krokant. Slappe frietjes zijn niet lekker!

Met veel plezier komen wij op feesten met onze mobiele karren. We worden altijd hartelijk ontvangen. Logisch, want wie houdt er nu niet echte beste frietjes? De manier waarop wij ze maken zorgt ervoor dat wij altijd complimenten in ontvangst mogen nemen. Daar zijn we natuurlijk best trots op. Patat maken kan iedereen, maar wij leveren kwaliteit.

Hebt u bijvoorbeeld binnenkort een kinderverjaardag of ander feest, dan komen wij graag bij u. U bepaalt de locatie en komen al rijdend naar u toe. Een frietkar kunt u huren met of zonder personeel. Wilt u zelf lekker bakken? Dan hebt u professioneel apparatuur tot uw beschikking. De meeste mensen kiezen echt voor een frietkeetje met personeel, want het is heerlijk als er eens iemand voor u bakt in plaats van andersom. Wij zijn u graag van dienst.

Echte beste frietjes eet u met de heerlijkste sauzen. Pindasaus, curry of ketchup. U mag het zeggen. U maakt de maaltijd compleet met een overheerlijke snack. Laat ons maar weten waar u uw gasten mee wilt verwennen. Niets is onmogelijk. Wilt u meer weten over de prijzen of over de beschikbaarheid van onze frietwagens? Belt u ons dan of stuur ons een e-mail. Wij geven u graag een vrijblijvende offerte tegen een scherp tarief. Voor lekker eten bij feestelijke gelegenheden bent u bij ons zeker aan het juiste adres. Salut!Copyright 2024 Cornil-mobiel.be | Contact | Sitemap