Fish and chips kraam

Fish and chips kraam  Fish and chips kraam

Ons bedrijf heeft allerlei mobiele wagens te huur om de catering vlot en professioneel te verzorgen. De fish and chips kraam is er daar één van. Het is een typisch Brits fenomeen, maar nu ook behoorlijk ingeburgerd in Nederland en België. Met deze keuze kunnen wij aan al uw culinaire verwachtingen voldoen. U kunt een fish and chips wagen combineren met één van onze eetkarren, zoals cote de l'os, kreeft of gamba's of met een uitgebreide drankenkar. Zo kunnen wij, als u een Fish and chips kraam voor thuis of een feestje op een andere locatie huurt, van A tot Z de gehele catering perfect als maatwerk verzorgen.

Een fish and chips wagen is een opvallende kraam waar niemand omheen kan. Op ieder feest of fuif aan huis of elders zijn wij daardoor een graag geziene gast. Wij bereiden in onze Fish and chips kramen de heerlijkste gerechten voor uw gasten. Een fish and chips wagen verzekert u altijd van een hartig en smakelijk tussendoortje of maaltijd. Het wordt gemaakt van verschillende vissoorten, vaak is dit kabeljauw of schelvis. U kunt Fish and chips kramen mobiel huren bijvoorbeeld in de late namiddag, vooravond of misschien wat later op de avond.

Dat vis regelmatig op het menu zou moeten staan, is wel duidelijk. Vis eten is gezond. Er zitten veel vitaminen, mineralen en eiwitten in. Maar toch eten wij in verhouding minder vis dan door de ons omringende landen. Geleidelijk aan zien wij echter een verandering optreden, want fish and chips is een prima combinatie van gezond en lekker eten. De verhuur van onze fish an chips kraam loopt goed. Wij vragen u dan ook om onze Fish and chips wagens tijdig te reserveren, zodat u deze op tijd kunt boeken. De prijs kan op verschillende manieren worden samengesteld. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor onze all-inn formule waarbij u een vast bedrag per persoon betaalt of u kunt kiezen om per 'stuk' te betalen. De prijzen zullen u meevallen. Wilt u meer informatie? Neemt u dan gerust telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.Copyright 2024 Cornil-mobiel.be | Contact | Sitemap