Fritwagen

Fritwagen  Fritwagen

Het huren van een fritwagen is een origineel en creatief idee. U kunt uw eigen menu samenstellen. Wilt u uw gasten frietjes aanbieden met een kroket, frikandel of lekkere bamischijf? U mag het zeggen. Wij komen graag bij u thuis met onze mobiele fritwagen of op de door u uitgekozen locatie. Wij zorgen dat alles keurig wordt geregeld, zodat u kunt genieten van uw fuif, feest of evenement.

Waarom is een mobiele fritwagen nu zo populair? Deze vraag is ons al vaker gesteld. Wij denken dat het de sfeer is. Overal zien we fritwagens waar veel mensen samenkomen op zoek naar gezelligheid of op een feestje. Denkt u maar eens aan de markt, een braderie, een beurs of een andere evenement? Het is de plek waar mensen rustig met elkaar kunnen praten over alledaagse zaken onder het genot van een heerlijke snack. Het is een stukje nostalgie waar we allemaal van tijd tot tijd van houden. Met onze fritwagen in de verhuur brengen wij u en uw gasten weer even terug naar vervlogen tijden. Als de luifel open gaat, kan het feest beginnen.

Wij komen, op een dag en tijdstip dat we met u afspreken, met onze fritwagens bij u op locatie. Uw gasten kunnen zich dan onbeperkt tegoed doen aan onze snacks en lekkere goudbruine friet. In de wagen is voldoende werkruimte om met een team van meerdere personen uw gasten snel te kunnen voorzien van friet en snacks. Dit alles verwerkt in een sfeervol interieur. Met ons achter de hand hoeft u niet meer te tobben of uw feest zal slagen! Surft u maar eens naar ons website om te zien wat wij allemaal te huur hebben en wat de prijzen hiervan zijn. U kunt direct een vrijblijvende offerte aanvragen of meteen boeken. Hebt u vragen over één van onze arrangementen of wilt u een andere foodwagen, bel ons dan. Wij staan u graag te woord. Salut!Copyright 2024 Cornil-mobiel.be | Contact | Sitemap