Pannenkoekenkraam

Pannenkoekenkraam  Pannenkoekenkraam

Met een mobiele pannenkoekenkraam kunnen u en uw gasten zorgeloos genieten op een feest of fuif. Wij leveren catering op maat van Limburg tot in Vlaanderen en ver daarbuiten, want onze foodwagens zijn populair en in het bijzonder de pannenkoekenkraam. Wij nemen u mee naar vervlogen tijden waarbij de knusse sfeer centraal staat. De belevenis is moeilijk te beschrijven. Reserveert u maar eens. Het zal zeker een succes worden op ieder feestje of fuif. Naast het smullen van de ambachtelijke pannenkoeken hebben wij ook heerlijke vlees- en visgerechten ideaal voor de gasten die niet van pannenkoeken houden!

Pannenkoeken behoort tot één van de oudste gerechten in onze geschiedenis. De basis bestaat altijd uit melk, meel en eieren. Tegenwoordig is er veel keuze van hartige pannenkoeken met kaas, ham of spek tot zoete zoals met fruit en ijs! Er zijn wel honderden soorten te bedenken. Samen met u bepalen wij welke pannenkoeken wij gaan bakken in onze sfeervolle kraam, want u weet waarschijnlijk wel waar uw gasten van houden. Zo niet, dan zorgen wij dat wij vlot verschillende combinaties kunnen maken. Wij nemen alle ingrediënten mee naar uw feestje!

Wij zijn niet alleen specialist in de verhuur van een pannenkoekenkraam, want u kunt ook kiezen voor een andere wagen. Kiest u voor een pannenkoekenkraam en een ijswagen, dan hebt u meteen een lekker nagerecht. En het is een walhalla voor de allerkleinsten. Ja, toch? Het is een leuke afsluiting van een gezellige fuif. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van onze pannenkoekenkramen, belt u ons dan gerust. Hebt u specifieke vragen, dan kunt u ons ook een e-mail sturen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ook direct reserveren, want het huren van een gezellige pannenkoekenkraam is populair! Wees er op tijd bij, zodat wij op uw feestje van de partij kunnen zijn. Ook voor maatwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Graag tot ziens!Copyright 2024 Cornil-mobiel.be | Contact | Sitemap