Patisseriewagen

Patisseriewagen  Patisseriewagen

Het huren van een patiseriewagen is altijd een succes op een feest, fuif of evenement. Zowel aan huis of op uw bedrijf. Er zijn maar weinig mensen die niet van taart houden! En wat is een feest zonder taart? n overleg bepalen we samen welke taarten u in de mobiele patisseriekraam wil aanbieden. Door onze jarenlange culinaire ervaring kunnen we u met raad en daad bijstaan, maar alleen u beslist hoe de vitrine eruit gaat zien. Heeft u interesse? Reserveert u dan meteen, want wij komen maar al te graag rijdend met onze wagen naar de plaats waar u iets organiseert, met of zonder bediening door ons personeel. Wij werken in de regio's Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg, Brussel en Vlaams-Brabant.

Wilt u taarten, cupcakes of Brusselse wafels? Op ambachtelijke wijze wordt al dit heerlijks gemaakt van zuivere grondstoffen. Wij kiezen enkel voor de beste ingrediënten en dat proeft u! De Brusselse wafel is een typisch Belgisch gerecht met internationale bekendheid. De wafels worden warm gegeten, bestrooid met poedersuiker en een toefje slagroom. Loopt het water u al in de mond? Wij kunnen ook Luikse wafels serveren. Ze zijn wat zwaarder en zoeter dan de Brusselse wafel, omdat er suikerkristallen in verwerkt zijn. Smaken verschillen nu eenmaal en daarom is kunt u het beste een aantal lekkere producten aanbieden. Zo is er voor elk wat wils.

De mobiele patisserriewagens die wij te huur aanbieden zijn luxueus en professioneel ingericht en daarmee hebben ze een opvallende uitstraling. U kunt onze wagens ook combineren. Wat dacht u van een pattisseriekraam met een ijswagen? Daarmee leveren wij maatwerk op ieder gebied. Uiteraard zijn andere combinaties ook mogelijk. Neemt u maar eens contact met ons op voor de mogelijkheden en prijzen. Wij doen u graag een aantal voorstellen waar u uit kunt kiezen, want een goede organisatie van een feest begint met een goed doordacht plan. Wij staan u graag met raad en daad terzijde. Salut.Copyright 2024 Cornil-mobiel.be | Contact | Sitemap