Frituurwagen

Frituurwagen  Frituurwagen

Houdt u binnenkort thuis een groot feest en biedt uw huis te weinig ruimte? Of wilt u niet al die rommel in huis? Dan kunt u overwegen om het feestje in de tuin te houden of elders op locatie. Een grote groep mensen voorzien van eten en drinken is een lastige klus die u beter kunt uitbesteden aan een professioneel bedrijf. Wij zijn dan graag uw partner. Wij bieden onder andere gezellige mobiele frituurwagens te huur aan, zodat u uw gasten eens lekker kunt verwennen. Duur? Nee hoor, helemaal niet. Het huren van een frituurwagen is goedkoper dan u denkt.

Wij bieden diverse maatwerk arrangementen aan tegen scherpe prijzen. Zo kunt u kiezen voor een all-in arrangement of voor een arrangement waarbij u betaalt per stuk. Voor een grote groep is het handiger en voordeliger om voor een all-in arrangement te kiezen, want u betaalt dan per persoon. Een eenvoudige rekensom vertelt u wat u kwijt bent aan cateringskosten. Simpel, toch? De prijs zal u meevallen.

U kunt een frituurwagen mobiel huren met of zonder personeel. Als het om grote groep gaat, adviseren wij altijd om personeel in te huren. U staat anders de hele tijd te bakken. Niet gezellig voor uzelf en ook niet voor uw gasten. Onze ervaren medewerkers bakken graag en goed in onze frituurwagens. Zij zorgen ervoor dat uw gasten voortreffelijk worden voorzien van de lekkerste friet en snacks. Wij bieden een breed snack assortiment onder andere kroket, kaassouffle, frikandel, kipkorn en nog veel meer met een variatie aan overheerlijke sauzen.

Wilt u meer weten over onze verhuurmogelijkheden, dan verzoeken wij u contact met ons te nemen om te boeken. Nadat u akkoord gaat met onze samenwerking, maken we aan de hand van uw wensen, ideeën en budget een op maat gemaakt voorstel voor de verhuur van een frituurwagen. Wij hebben een breed werkgebied: van Limburg tot Vlaanderen. Valt u net buiten dit gebied? Belt u ons dan toch even. In overleg is er veel mogelijk. Salut!Copyright 2024 Cornil-mobiel.be | Contact | Sitemap