Cowboyvlees

Cowboyvlees  Cowboyvlees

U begeeft zich even in het Wilde Westen met typisch onvervalst cowboyvlees, vers bereid in één van onze mobiele wagens. Wij maken het volgens een origineel recept uit Amerika. Het is gemaakt van gesneden vlees in kleine stukjes, gekruid, gerookt, gezouten en gemarineerd zoals het vroeger werd gegeten door cowboys en goudzoekers. Destijds was er niet veel keuze en zocht men naar de juiste manier om cowboyvlees te bereiden. Inmiddels is het eeuwenoude recept overgewaaid naar Europa en ook in onze handen terecht gekomen. Gelukkig maar, want wij hebben er al veel mensen blij mee kunnen maken.

Vanuit onze mobiele wagen kunnen wij op iedere locatie de catering verzorgen. Dit heeft natuurlijk veel voordelen, want wij kunnen daardoor precies op uw wensen inspelen. In onze kraam treft u ondere aan een professionele oven, grill en nog veel. Wilt u lekker cowboyvlees eten midden in de natuur? Wij komen naar u toe en zorgen ervoor dat uw gasten een onvergetelijke dag beleven. Wilt u een andere lekker maaltijd. Kijkt u maar eens verder wat wij allemaal bieden. U kunt bij ons heerlijk eten bij alle feestelijke gelegenheden. Van bruiloft tot verjaardagsfuif en nog veel meer.

Wij komen niet alleen op feesten, want wij zijn ook een graag geziene gast tijdens evenementen bijvoorbeeld een bedrijfsuitje. Vaak bestaat zo'n dag uit meerdere activiteiten. Aan het eind van de dag is iedereen moe en heeft trek. Op een met u afgesproken tijdstip en plaats zullen wij uw medewerkers voorzien van een heerlijke maaltijd. Wij zorgen ervoor dat iedereen moe en voldaan naar huis gaat. Tevens zorgen wij ervoor dat alle rommel snel en netjes wordt opgeruimd.

Wilt u meer informatie? Stuurt u ons dan even een e-mail of bel ons. Wij maken graag voor u een vrijblijvende offerte. Van klein tot grote groepen, zijn wij graag uw cateringpartner. Graag tot ziens.Copyright 2024 Cornil-mobiel.be | Contact | Sitemap