Food truck huren

Food truck huren  Food truck huren

U heeft een presentatie van een nieuw product of misschien de opening van een bedrijfspand. Of u wilt uw medewerkers een keer in het zonnetje zetten met een mooi feest. Wat het ook is, de kern is dat u op een door uzelf bepaalde locatie dranken en spijzen wilt serveren voor een grote groep. En u vindt het belangrijk dat het eten goed is, dat er meer dan voldoende is en dat de prijs redelijk is. Dan is het huren van een food truck voor u de beste optie.

Ons bedrijf is gespecialiseerd in mobiele catering. Wij hebben een grote keuze uit food trucks en zijn in staat om mobiel te cateren voor groepen vanaf tien personen tot enkele honderden personen. Wij zijn met name sterk vanwege ons ruime aanbod aan gerechten. U vindt bij ons food trucks met zowel zoete als hartige gerechten. Zoete food trucks zijn bijvoorbeeld uitstekend geschikt voor kinderpartijtjes. Ook hebben we mobiele drankenwagens, zowel met als zonder alcoholische dranken.

  • Een food truck is vrijheid-blijheid

Eigenlijk is het grote voordeel van de food truck dat u het assortiment helemaal zelf bepaalt. Bij ons zit u niet vast aan een bepaalde kaart, maar kunt u de fantasie de vrij loop laten. Samen bepalen we de gerechten en dranken die worden geserveerd. Of als u liever van ons een voorstel ontvangt hoeft u ons enkel een prijs per persoon te noemen die u wilt besteden en wij komen met een aantal suggesties.

Diezelfde vrijheid wat assortiment en prijzen betreft, geldt natuurlijk ook voor de locatie van uw feest. Met een food truck kunnen we in feite op elke plek komen. En daar zit het grootste onderscheid tussen de food truck en gewone catering: de sfeer die u krijgt van het eten op een bijzondere locatie is bij hen niet te huur. En denk nou niet dat we gebonden zijn aan stroom, water of andere voorzieningen. Onze food trucks kunnen zelf stroom generen en hebben gas- en watertanks aan boord waardoor we echt nergens van afhankelijk zijn.

  • Alleen maar patat, hoge prijzen en andere misvattingen

Hoewel de food truck steeds populairder wordt op feesten en evenementen is nog niet iedereen overtuigd van de voordelen van mobiele catering. En toegegeven, sommige mobiele eetkramen hebben een beperkt assortiment of rekenen veel te hoge prijzen voor hun eetwaar. Maak daarom kennis met onze eigen food truck filosofie: goed, veel en goedkoop.

  • Wij werken met de beste producten: in onze food trucks werken we met het beste vlees. Wij zijn onder meer gespecialiseerd in côte de l'os en omdat we met professioneel personeel werken wordt dit op de beste manier klaar gemaakt. Een groot pluspunt van de food truck ten opzichte van gewone catering is dat onze producten op locatie worden bereid en dus vers zijn. Overigens zijn onze food trucks met en zonder personeel te huur.
  • Het mag uw gasten aan niets ontbreken: met een food truck hoeft u nooit bang te zijn dat u halverwege het feest zonder eten of drinken komt te zitten. Wij zorgen altijd dat we ruim voldoende in onze eetwagens hebben zodat niemand teleurgesteld naar huis hoeft.
  • Scherpe prijzen: doordat we een ruime keuze aan food trucks hebben, vindt u bij ons voor elke groepsgrootte de juiste food truck te huur. Hierdoor kunnen we de prijzen van het huren van de food truck laag houden. Datzelfde geldt voor het eten en drinken. Doordat we groot zijn, kopen we tegen scherpe prijzen in en dat vertaalt zich uiteindelijk in de prijs die u betaalt.

Ook interesse gekregen in het huren van een food truck? Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte. Laat ons uw mobiele cateraar zijn voor uw volgende fuif!Copyright 2024 Cornil-mobiel.be | Contact | Sitemap