Evenement organisatoren

Evenement organisatoren  Evenement organisatoren

U staat voor een tijdrovende klus, want een evenement organisatoren vergt de nodige voorbereiding. Zoekt u een betrouwbare partij die de catering kan verzorgen? Dan zijn wij graag uw partner. Door deze ruime ervaring kunnen wij u maatwerk bieden voor elke gelegenheid, in de breedste zin van het woord. U kunt een keuze maken uit verschillende kramen passend bij uw evenement. Een smoutenbollenkraam, viskraam of gaat u voor een ouderwetse pannenkoekenwagen? Welke keuze u ook maakt, wij zorgen ervoor dat de catering tot in de puntjes wordt verzorgd.

Onze mobiele wagens van waaruit wij de heerlijkste gerechten serveren zijn populair. Dit hebben wij niet alleen te danken aan onze kwaliteit, maar ook onze service is bijzonder hoog. Zowel particulieren als bedrijven maken gebruik van onze dienstverlening. Als specialist in de verhuur van allerlei eetwagens staan wij u dan ook graag bij als u een evenement gaat organisatoren.

Zoals reeds gezegd vergt een evenement organisatoren een goede voorbereiding. Evenementen zijn er in alle soorten en maten. Dat heeft gevolgen voor de voorbereidingen die moeten worden getroffen. Meestal wordt er van tevoren een draaiboek gemaakt waarin alles staat wat er die dag moet gebeuren. Een draaiboek helpt om een goed overzicht te krijgen en te behouden. Het bevat een logische opsomming van alle feiten en afspraken die gemaakt zijn in het kader van het evenement.

De catering is daarbij een belangrijk onderdeel. Het grote voordeel van een catering wagen die mobiel is, is dat wij op iedere locatie kunnen komen. U bepaalt wat u die dag aan uw gasten wilt serveren en wij maken het klaar in onze gezellige en professionele wagen. U kunt diverse arrangementen reserveren: zoals een all-in formule. Dit houdt in dat uw gasten onbeperkt kunnen eten tegen een van te voren afgesproken prijs. Zo kunt u precies berekenen hoe hoog de kosten zullen worden, want natuurlijk moet u het totaalplaatje in de gaten houden. Wij helpen u er graag bij door alles duidelijk in een offerte te vermelden. Zo heeft u alweer een zorg minder!Copyright 2024 Cornil-mobiel.be | Contact | Sitemap