Frituurkraam

Frituurkraam  Frituurkraam

Hebt u binnenkort een verjaardagfeestje, jubileumfeest of organiseert u zomaar een gezellige middag of avond? Dan verzorgen wij graag de catering. Het voordeel van een mobiele frituurkraam op een feest is dat u hiermee bij zowel jong als oud zult scoren, want wie houdt er nu niet van vers gebakken friet op een fuif of feestje? Die ouderwets gezellige frituurkramen zorgen voor een speciale sfeer en natuurlijk voor lekkere bijbehorende snacks. Samen met u stellen wij het assortiment samen waar uw gasten uit mogen kiezen. U bepaalt de menukaart!

Wij leveren met de verhuur van frituurkramen maatwerk. Dit betekent dat u geen cent teveel betaalt, want wij bieden met onze frituurkramen all-in arrangementen, die maatwerk zijn. De prijs zal geen bezwaar zijn, want wij rekenen gunstige prijzen. Uw gasten kunnen onbeperkt eten, want u betaalt een vast bedrag. Wij bieden mobiel frietkramen te huur aan, waarbij u de keuze heeft om zelf te bakken of dat wij u voorzien van ervaren personeel. Veel mensen kiezen voor het laatste, want zo kunt ook u genieten van het feest! U hoeft zich geen zorgen te maken over de rommel, want dat ruimen wij voor u op.

Als professioneel verhuurspecialist in onder andere frietkramen zijn wij van alle markten thuis. Wilt u alleen friet of snacks boeken? Of een combinatie ervan op maat huren? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Als u tevreden bent, dan is onze missie geslaagd. Wij komen met onze frituurkraam op locatie. Bij u aan huis, bedrijf of elders.

Terwijl u zorgeloos van het feest geniet installeren wij ondertussen de professionele frituurkraam. Het feest kan pas echt beginnen als de luifels van de friet karren open gaan. De heerlijke geuren komen u tegemoet en dan is het smullen geblazen. De gasten komen naar ons toe en kunnen een lekkere maaltijd bestellen zonder af te rekenen. Geweldig, toch? Houdt u het feest aan huis of bij u in de tuin, rekent u dan op extra bezoek van uw buren! Want om onze aanwezigheid kan niemand heen. Wij zorgen voor een geweldige catering op een leuk feest. Het wordt een onvergetelijke dag!Copyright 2024 Cornil-mobiel.be | Contact | Sitemap