Smoothiewagen

Smoothiewagen  Smoothiewagen

Een mobiele smoothiewagen kunt u bij ons voordelig huren. De heerlijke drankjes passen perfect bij een heerlijke maaltijd zoals Cote de l’os, kreeft, gamba’s. Met zo’n drankje haalt u als het ware de natuur in huis. De vitaminen die in deze drankjes zitten zorgen voor een positief effect op de gezondheid. Dit drankje kunnen wij maken met verschillende soorten fruit. Sinaasappels, kiwi, appels. Wij gebruiken hiervoor een professionele blender.

Onze smoothiewagens, die wij tegen scherpe prijzen te huur aanbieden, zijn uitgerust met alle benodigdheden die nodig zijn om u en uw gasten te voorzien van lekkere drankjes. Zowel kleine als grote groepen kunnen bij ons uitstekend terecht. Onze smoothiewagens zijn mobiel. Daardoor kunnen wij op vrijwel iedere locatie aanwezig zijn. Op een feest, fuif of een evenement. Het is altijd prettig als gasten of bezoekers tussendoor even hun dorst kunnen lessen. Het aanbieden van zo’n kleurrijke shake wordt altijd gewaardeerd.

Iemand heeft ooit dit drankje bedacht, maar niemand weet wie of waar. Of is het een combinatie van creaties geweest? We weten wel dat veel mensen begin jaren ’80 steeds bewuster zijn gaan eten en drinken. Hierdoor werd er vaker voor een smoothie gekozen want deze mix van fruit, groenten en zuivel is een makkelijke manier om aan de benodigde vitaminen en mineralen te komen. Tegenwoordig wordt over de hele wereld gedronken, omdat het naast gezond ook nog eens lekker is. Wilt u uw gasten eens flink verrassen? Dan kunt u dit door een smoothiekraam te huren. Wij leveren deze wagen met of zonder personeel. Wilt u zelf eens lekker shaken? Dan bieden wij u nu de gelegenheid! U kunt direct een van onze smoothiekramen reserveren. Wilt u een combinatie maken met één van onze foodwagens? Voor de prijs hoeft u het niet te laten. Vraagt u maar eens een vrijblijvende offerte aan. Salut.Copyright 2024 Cornil-mobiel.be | Contact | Sitemap