Steakwagen

Steakwagen  Steakwagen

Wij zijn graag uw partner als u op zoek bent naar een professionele mobiele steakwagen. Deze kunnen wij inzetten op ieder feest, groot of klein. Wij bieden deze wagens onbemand en bemand te huur aan. Ons bedienend personeel is professioneel, sterk klantgericht en verleent iedere keer weer uitstekende service. Wilt u een andere wagen huren? Dan doen wij u graag een passend verhuur voorstel. U kunt het zo gek niet bedenken, want onze mogelijkheden op cateringgebied zijn ongekend en ook de prijs zal u bevallen.

Het huren van een mobiele steakwagen is en blijft populair. Het bereiden van een lekker vleesgerecht is voor ons altijd weer een uitdaging, want zoveel mensen zoveel wensen. Voor iedereen maken wij graag iets lekkers klaar. Houdt u van rundvlees? Dan is een stukje côte à l'os een aanrader! Het is een groot stuk vlees dat eerst wordt gemarineerd en daarna gegrild. Als het vlees lekker fijn is gesneden, gaan wij aan de slag met de garnituur en de bijgerechten. De verse kruiden en het malse vlees zorgen voor een ware smaakbeleving. Het smaakt anders dan biefstuk, want dit is spiervlees. Beide vleessoorten zijn echter wel afkomstig van het rund.

Onze steakwagens bieden veel voordelen, want naast dat er volwaardige hoofmaaltijden worden bereid kunnen wij hiermee op iedere locatie komen. Aan huis, bedrijfsfeest of evenement is het een prettige metgezel. Naast een op maat gebakken of gegrild stukje vlees bieden wij heerlijke salades. Daarnaast hebben wij een grote variatie in sauzen én kunnen wij ook zorgen voor een prachtig uitgeruste bar voor de drank. Als full-service cateraar kunnen wij u op alle gebieden goed voorzien. Het niveau van feesten en evenementen wordt steeds hoger en wij groeien daar lustig in mee. Ook hebben wij door de vele jaren ervaring vaak een andere kijk op dingen, waardoor uw evenement of feest net dat beetje extra kan hebben met een creatief idee. Wij doen u graag een aantal passende voorstellen voor het huren ban steakkramen.Copyright 2024 Cornil-mobiel.be | Contact | Sitemap