Paellakraam

Paellakraam  Paellakraam

Met een mobiele paellakraam kunt u zorgeloos genieten op een feest of fuif. Wij leveren maatwerk op iedere locatie. Van Limburg tot in Vlaanderen, want paella eten is hot. Het is een bekend gerecht uit de Spaanse keuken. De ingrediënten zijn rijst, olijfolie en saffraan. Daarnaast kunnen nog vele andere uiteenlopende ingrediënten toegevoegd worden zoals kip, konijn, mosselen, garnalen en allerlei soorten groenten. Met dit gerecht serveert u uw gasten iets bijzonders. Het is een smaakvol gerecht dat zeker gewaardeerd wordt!

Bent u ooit eens in Spanje geweest? Dan hebt u dit prachtige gerecht vast wel eens geproefd. Dit luxueuze rijstgerecht is in nagenoeg ieder restaurant verkrijgbaar. En wij maken het nét zo lekker! In onze mobiele paellakraam bereiden wij dit gerecht op traditionele wijze. U kunt daarbij kiezen welke ingrediënten u het lekkerste vindt. Vlees, groente of vis? Het kan, maar we kunnen ook een mix maken. Zo krijgt u van alle werelden het beste. Wij verrassen u graag.

Vroeger werd paella gemaakt van ingrediënten die op dat moment ter beschikking stonden. Nu is dit wel anders, want er is een ruime keuze aan verschillende soorten ingrediënten én kruiden. Voor het bereiden van paella gebruiken wij een heuse paellapan en natuurlijk saffraan, zodat het een typische Spaanse geur krijgt. Dit is mogelijk, omdat de paellakramen die wij te huur aanbieden professioneel zijn uitgerust. Wij hebben alles binnen handbereik om u en uw gasten eens feestelijk te verwennen.

Wij zijn niet alleen specialist in de verhuur van een paellawagen, want u kunt ook kiezen voor een andere wagen. Kiest u voor een tapaswagen én een paellakraam, dan komt u zeker terecht in Spaanse sferen. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, belt u ons dan gerust. Heeft u specifieke vragen of vragen over prijzen, dan kunt u ons ook een e-mail sturen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Voor nu wensen wij u alvast: buen provecho!Copyright 2024 Cornil-mobiel.be | Contact | Sitemap