Drankkraam verhuur

Drankkraam verhuur  Drankkraam verhuur

De mobiele drankkramen die wij te huur aanbieden zijn altijd goed uitgerust met diverse dranken. Een feest of fuif aan huis of op een andere locatie zonder drank is niet compleet en wij zorgen ervoor dat iedereen goed wordt voorzien. Wijn, sterke drank of limonade. Samen met u stellen wij het assortiment professioneel samen. Er zijn een aantal arrangementen mogelijk. U kunt per drankje afrekenen, maar u kunt ook per persoon betalen. U bepaalt welk arrangement u kiest en wij regelen graag de rest. De prijs zal u meevallen, want wij rekenen betaalbare prijzen voor onze drankwagens.

De verhuur van drankkramen die rijdend naar u toe komen is populair. Waarom? Een drankkraam staat bij u thuis vaak in het middelpunt. Logisch, want waar een feest is wordt gedronken. Soms drinken we dan teveel. Doordat u het assortiment zelf kunt samenstellen en ook de hoeveelheid, kan het eigenlijk nooit uit de hand lopen. De in de volksmond genoemde drankkar, drankkraam of drankwagen kan bij vele evenementen worden ingezet ter vervanging van de welbekende traditionele biercarrousel. De gasten kunnen dan veel makkelijker alcoholische drankjes met niet-alcoholische dranken afwisselen. Het is dan allemaal wat meer in balans. Iets vieren is gezellig en daar moet het ook bij blijven. Vindt u ook niet?

Doordat wij niet al te groot zijn kunnen wij iedere opdracht zeer persoonlijk en flexibel benaderen en uitwerken. Wij leveren dan ook maatwerk. Ook wanneer tijdens het feestje zaken wijzigen gaan wij daar direct in mee. Wilt u een drankkar mobiel met een catering kraam huren? Wij hebben voor u talloze lekkere gerechten. Wat dacht u van gegrilde cote de l'os, gamba's of kreeft? Wij leveren deze luxe producten tegen een scherpe prijs. Wij maken ze klaar volgens een oud traditioneel recept. U zult hier zeker hoge ogen mee scoren.

Bent u geïnteresseerd in ons bedrijf met catering activiteiten in combinatie met onze drankkraam verhuur? Neem dan contact met ons op over de mogelijkheden om dit te boeken. Wij vertellen u er graag meer over. Desgewenst ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte. Wij heten u alvast van harte welkom. Tot ziens.Copyright 2024 Cornil-mobiel.be | Contact | Sitemap